360Motion_DEF

360 graden-video brengt een ervaring naar de kijker toe

Handel & dienstverlening

Een rondje door je winkel voor een potentiële klant of een rondje door de loods voor een nieuwe medewerker. Je kan er uren over vertellen, maar het is veel makkelijker als je het even kan laten zien. Al helemaal als iemand bijvoorbeeld ver weg woont. Zo lopen ze, wanneer het voor hen past, zelf even een virtueel rondje!

Techniek, productie en bouw

Waar gebouwd of geproduceerd wordt gelden regels en voorschriften. Veiligheid, geheimhouding of tijdsmanagement betekent dat je niet elke dag en op elk moment mensen naar locatie kan halen. Maar wil je het proces, een training of iets anders toch laten zien? Breng dan de locatie naar de kijker: één keer filmen en voor iedereen te zien. Handig stukje techniek, toch?

Maritiem

Iedereen kent de term Nederland Waterland. Dat is niet voor niets, water is onze grootste vriend en vijand. We bouwen, varen, schaatsen en zeilen erop. De mooiste plekken van Nederland zijn misschien wel op of aan het water, maar niet altijd voor iedereen (tegelijk) bereikbaar. Ook een locatie aan het Wad, op het IJsselmeer of ergens anders in Nederland is te beleven voor iedereen, je hoeft het maar één keer te filmen!

Onderwijs & cultuur

Een tentoonstelling in een museum, rondleiding op een school of backstage op een festival. Niet iedereen kan overal tegelijk zijn. Soms is een event uitverkocht, soms past iets net niet in je agenda en soms is het op een plek waar je domweg niet mag komen. Nergens is ‘iets ervaren’ belangrijker dan in onderwijs en cultuur en met 360 graden-video breng je deze ervaring óók naar iedereen die er niet bij kan zijn.

Rondleiding

Je werft nieuwe medewerkers en wil ze meteen de sfeer van hun werkplek laten proeven of je hebt een live-event of tentoonstelling dat je vanuit meerdere perspectieven wilt laten zien. Je brengt jouw ervaring op ieder moment naar iedereen.  


Breng een bouwplaats in beeld

Kom op een plek die door veiligheids- of hygiëneregels fysiek niet bereikbaar is

Laat fabrieksprocessen zien

Een ultiem kijkje achter de schermen zorgt voor next level merkbeleving

Kijk mee met een schooltour

Met 360 graden-video leid je bezoekers op ieder moment interactief rond

Sta op het podium van een festival

Leg een uniek moment vast om op ieder moment te (her)beleven

Training

Je hoeft niet voor alle scholing op locatie te zijn. Sterker nog: met VR-training traint iemand in eigen tijd, op eigen tempo én hoef jij iets niet elke keer individueel uit te leggen. 


Onboarding nieuwe medewerkers

Zo hoef je niet duizend keer hetzelfde uit te leggen.

Uitleg veiligheidsprotocollen

Veiligheid voorop: altijd complete en heldere uitleg

Instructie besturen machine

De juiste instructies en altijd terug te kijken

Train je soft skills in een rollenspel

Voor betere interactie en personeel met meer zelfverzekerdheid

Op maat

De mogelijkheden met 360 graden-video zijn eindeloos en wij kunnen echt álles in beeld brengen. Hieronder nog een aantal voorbeelden, maar heb je een ander idee? Neem dan vooral even contact met ons op!

Interactieve storytelling

Om fans op elke plek mee te nemen in je verhaal

Productdemonstraties bij je beursstand

Zo laat je je product niet alleen zien, maar kun je het meteen beleven

Een zakelijk event vastleggen

Eén keer filmen en altijd terug te kijken

Jouw idee

Samen kijken wat er mogelijk is?

Hoe maak je een 360 graden-video? Wij brengen elke ervaring in 3 stappen naar de kijker toe.