360Motion_DEF

FAQ

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen over 360-graden videoproducties bij 360motion.

Het is belangrijk om elke stap in het proces goed uit te voeren voor het beste resultaat. Gemiddeld duurt een productie zo’n 4 tot 6 weken. Natuurlijk is het afhankelijk van de vraag en de mogelijkheden om bijvoorbeeld te komen filmen.
Wij maken met een speciale camera (die zes camera’s van 4K heeft) opnames om uiteindelijk een 8K-resolutie eindresultaat te maken. We volgen drie stappen in het proces met het doel van de video altijd in ons achterhoofd.
Een video in 360 graden is vergelijkbaar in prijs als een reguliere videoproductie. Onze gemiddelde prijs van een eindproduct ligt tussen 1950 en 5000 euro.
Er zijn verschillende manieren om de video te bekijken. Ga je voor de volledige ervaring? Ga dan voor een VR-bril. Het toegankelijker aanbieden? Je kan het ook via mobiel of web bekijken.

Ja, dat maken wij ook. Denk aan rondleidingen door gebouwen. Wij plaatsen dat op geschikte systemen zodat je het goed kan implementeren op bijvoorbeeld je website.

Er zijn verschillende oplossingen om het eindresultaat op te plaatsen. Gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn de oplossingen van Vimeo of YouTube, maar er zijn ook meer interactieve diensten waar je je scenario kan uploaden en delen. Neem contact op voor meer informatie.
Altijd al eens in een andere wereld willen stappen? Met 360 graden-video kom je op plekken die voorheen onmogelijk waren om te bezoeken. Ervaar unieke momenten of train je personeel met up-to-date en levensechte lesstof.
De camera die wij gebruiken maakt van zes 4K-camera’s een 8K-eindresultaat, wat de beelden die je vandaag maakt, over een paar maanden of zelfs jaren nog steeds van de hoogste kwaliteit zijn. De nieuwste VR-brillen van bijvoorbeeld Meta werken nu nog met een 4K-beeld.